kontorsstädning Helsingborg

Städtjänster

Nyfiken på alla tjänster som vi erbjuder?

Nedan så har du alla möjliga tjänster som vi erbjuder, vår målsättning är att vara helhetstäckande inom städning.

Har du ett behov som du inte ser en tjänst för? Kontakta oss så ser vi över det!

Kostnadsfri offert

Hemstädning

Bor du i Helsingborgs området? Kanske Ödåkra, Råå, Ramlösa eller i nordvästra Skåne? Då är vi städfirman i Helsingborg för dig. Vi arbetar med att kunna erbjuda hemstädning, både som engångs tillfällen och som löpande städning för alla kunder i nordvästra Skåne. Våra städare har hög kompetens och är otroligt effektiva i sitt arbete. Vi erbjuder självfallet städning av samtliga rum, rengöring av toaletter, badrum, kök och har alla redskap med oss. Vi kan gå ner i detaljer om exakt vad det är vi erbjuder inom hemstädning, men listan hade varit för lång, kort och gott, vi gör allt! Du kan kontakta oss här för att boka hemstädning hos dig och begära en offert av oss. Utöver allt detta, så har vi självfallet en nöjd kund-garanti när vi städar hos dig.

Effektivt, billigt och framförallt rent.

Kostnadsfri offert

Flyttstädning och Storstädning

Att flytta till ett nytt ställe är bland det roligaste man kan göra, men att städa efter sig? Det slipper man gärna.

Tur att du har oss, Helsingborgs bästa städfirma till sin tjänst.

När du packar upp kartongerna, sätter upp bokhyllan och skruvar in lamporna, då kan du vara trygg medans vi har hand om din flyttstädning i din tidigare bostad.

Storstädning är för många en rolig månads aktivitet, men för andra, så är det en plåga.

För dig som ser det som en jobbig sak och för dig som vill njuta mer av din helg, så har du oss till er tjänst.

Vi missar ingen skråma när vi utför vår storstädning. Fräscha ytor, inget damm i siktet och ett skinande rent badrum/kök, ett nöje för vardagen helt enkelt.

Du kan beställa allt detta genom att klicka här.

Flyttstädning Helsingborg

Vill du veta mer om våra städtjänster?

Kostnadsfri offert

Kontorsstädning, butiksstädning och trappstädning

Vi erbjuder inte bara våra tjänster till privatpersoner, vi erbjuder den även till företag och bostadsrättsföreningar.

Genom att anlita oss för städhjälp, så ser vi till att din arbetsplats är skinande ren och redo för att tackla morgondagens utmaningar. Ett fräscht kontor och butik gör inte bara dig nöjd, det är balsam för själen åt din personal och kunder. Underskatta inte hur ofta man behöver städa sin butik och kontor, med flera hundratals besökare i butiken och enorm rörelse på kontor med skor inomhus, så kan vi garantera er att det oftast är skitigare än vad man tror.

Med oss så får du en direkt kontaktperson för att justera städningen efter just dina behov, vi kommer gärna med tips och råd men självfallet är det alltid du som har det sista ordet.

Om du arbetar för en bostadsrättsförening, så kan vi garantera dig att vi erbjuder bäst pris och effektivt arbete vad gäller trappstädning, kontakta oss idag, för våra företagstjänster och bostadsrättsförening tjänster.

kontorsstädning butiksstädning och trappstädning Helsingborg